Αποδράσεις

Τρίκαλα Κορινθίας - Λίμνη Δόξα

Με μια απαράμιλλη φυσική ομορφιά και απόσταση 30 λεπτών από το ξενοδοχείο Κυανή Ακτή, βρίσκεται η συνεχώς τουριστικά αναπτυσσόμενη περιοχή των Τρικάλων Κορινθίας. Ανάμεσα από τρία βουνά και μέσα σε εκπληκτικά δάση, η λίμνη Δόξα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για βόλτα γύρω από αυτή, πικ-νικ αλλά και για τις δραστηριότητες που παρέχει το Explore Ziria. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να περάσετε χρόνο με υδροποδήλατα εντός της λίμνης, βόλτες με τα buggy ανάμεσα σε πανέμορφα τοπία καθώς και διαδρομές με ηλεκτρικά ποδήλατα, πάντα συνοδεία του προσωπικού και μέσω οδηγιών για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Ισθμός Κορίνθου

Το κανάλι της Κορίνθου είναι ένα θαύμα της τεχνολογίας. Έχει μήκος μεγαλύτερο από 6 χιλιόμετρα και πλάτος 23 μ., ενώ οι κατακόρυφες πλευρές του ανεβαίνουν 90 μέτρα πάνω από το νερό. Αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αποδράσεις τόσο ιστορικά όσο και από πλευράς θεάματος για κάθε επισκέπτη, μόλις 30 λεπτά από το ξενοδοχείο Κυανή Ακτή.

corinth

Αφού επιλέξατε το δωμάτιο σας, καιρός για σχέδια και όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας ένα γευστικό κρασί στο μπαλκόνι χαζεύοντας την δύση του ηλίου.

Web Design & Development by WEB TRIANGLE